Regisztráció

A Total Commander shareware szoftver, a jogszerű használathoz szükséges, egy egyszeri regisztráció, ami névre (magánszemély vagy cég nevére) szól.

Egy felhasználós licenc

A TOTAL Commander egyszemélyi regisztrációs díja ( personal licence): 1 (elsõ): 9 984 Ft + áfa

Többfelhasználós licenc

2 (másodiktól) – 10 (tizedikig) user : 4 992 Ft / felhasználó+ áfa

11 (tizenegyediktől) – user : 3 744 Ft / felhasználó + áfa

26 (huszonhatodiktól) – user : 2 995 Ft / felhasználó + áfa

Példa

Példa 15 felhasználós licencre:
1 x 9 984 + 9 x 4 992 + 5 x 3 744 = 73 632 Ft +áfa

Kalkulátor

A felhasználók számának bővítése esetén az árakat folytatólagosan kell figyelembe venni. Felhívom azonban a figyelmet, hogy a program szerzője meghatározott egy minimum bővítési számot, így a meglévő userszámtól függően lehet csak a bővítést rendelni, így 1-esével nem lehet bővíteni, minimum két usert kell után rendelni.

A regisztráció érvényes a jövőben megjelenő verziókra is!

Cég vagy személynévre lehet regisztrálni, becenévre fantázianévre nem. A megrendelés az alábbi megrendelő kérdőív kitöltésével történik. A rendeléssel elkészülő díjbekérőt le tudja tölteni a megjelenő számlaszámra kattintva (de e-mailben is elküldsére kerül), majd a díj beérkezése után E-mail -ben küldöm a regisztrációhoz szükséges kulcs fájlt (wincmd.key), amit csak be kell másolni a telepített TC könyvtárába és a licencigazolást (PDF). Vegye figyelembe, hogy a titkosítási kódolás miatt a magyar karakterek nem fognak helyesen megjelenni a fejlécben, amennyiben a név ilyent tartalmaz)

Amennyiben licenc bővítést rendel, jelezze a megjegyzés rovatban, megköszönöm, ha a licencszámot is feltünteti.

Kérem, hogy az e-mail címét pontosan adja meg, mert hibás e-mail cím esetén a regisztrációhoz szükséges adatokat nem tudjuk elküldeni.

Regisztráció megrendelés