Total Commander

a magyar oldal

TC UP 5.0

| 15 hozzászólás

Az év végén kerül kiadásra a TC UP 5.0. Sokan szeretik ezt a Total Commander köré épülő csomagot, szoftver összeállítást.

“A legújabb TC UP verziü egy újraírt telepítő kóddal és javított TC UP New eszközzel kerül ki. A menüink is újra lettek írva. A ColSel program átkerült az Eszközök menübe. Eltávolítottuk a SEO Note, Docx2Rtf és FileAlyzer programokat a TC UP-ból de hozzáadtuk a kiváló nyílt forrású vektor grafikai szerkesztőt, az Inkscape-et a helyükre. Ennek köszönhetően a projekt majdnem minden olyan fájltípust támogat, amit szerettünk volna. Mint mindig, a tartalmazott szoftver (AIMP 2.60.528, Notepad++ 5.6.4 Unicode, Opera@USB 10.10, Recuva 1.34.460, Sumatra PDF 1.0.1, System Explorer 2.0.4.2492, System Info for Windows 2009-10-22, uTorrent 1.8.5, VirtualDub 1.9.8, XnView 1.97) és néhány beépülő frissítve lett a legújabb verzióra.”

Aki szeretné megnézni, kipróbálni: TC UP letöltés

 • Lontai István

  A TC UP néhány utóbbi változata (az 5.0 is) letöltésekor a NOD32 vírusirtó vírust jelez ki, és emiatt törli a teljes fájlt.

 • Igen, sajnos ez a probléma régebben is megvolt. Nagy vita alakult ki, hogy ez téves riasztás vagy tényleg vírusos. Sokan amiatt nehezteltek rám, hogy vírusos dolgokat miért “reklámozok”, mások meg azért, mert emiatt nem “reklámozom”. Nem egyszerű igazságot tenni. Mondjuk ha a NOD32 mondja, akkor aggódnék, de jó lenne, ha jönne több visszajelzés, hogy ki mit tapasztal.

 • Rovimen

  Hy ambrits,

  A Nod32 egy kalapszart nem ér, Sok téves riasztást add, és csómó igazi virust nem lát, én már csak tudom 😛 Amugy figyelj. http://www.virustotal.com/hu

  UI: Egy írtó nincs, ami nekem bejön, és a vistámat évekóta írtó nélkül használom, és eddig semmi baj nincs a rendszeremmel. Havonta egy online ellenörzést nyomok, de mást nem nagyon csinálok.. 🙂

 • Én NOD32-t használom, eddig bevált. Naponta nagyon sok levelet kap el, ami vírust tartalmaz. Téves riasztást nem tapasztalok. Igaz, találtunk már mi is olyan vírust, amit nem ismert, szintén a “virustotal” találta meg. Elküldtük, másnap reggel tudta.

 • Rovimen

  Én mondok egy visszajelzést, Vista alatt tökéletesen fut 😉

 • Money

  A Nod32 szerintem se valami túlságosan biztonságos!
  Nekem is van olyan tapasztalatom hogy téves riasztást ad és sok kártevőt nem ismer fel.

  Kb ezelőtt egy 2.héttel az msnen terjedt egy egy elég erős kártevő!
  Csak annyi jött ki h “nem tudom megnyitni töltsd le!” ha rákatintottam a linkre akkor azonnal letöltötte magát és települt a gépre!
  A Nod32 sajnos nem észlelte!

  Ha antivírusról van szó és nem akarod leterhelni a géped akk a PrevX ett tudom ajánlani! Ez nem tud annyit mint egy szokványos antivírus de nagyon hatásos a keresőmotorja és szinte bármilyen kártevőt megtalál! 🙂 Üdv

 • A TC UP honlapján található letöltési lehetőségek (Rapidshare, stb…) elég lassúak, ezért felraktam az (eredeti) tcup50.exe-t ide: http://brainside.no-ip.org/tcup/ Így, talán kevesebb őszhajszálunk lesz… 😉

 • T Gábor

  tcup49.exe » NSIS » Revelation.exe – Win32/PSWTool.SnadBoy.2011 veszélyes alkalmazás
  tcup49.exe » NSIS » RevelationHelper.dll – Win32/PSWTool.SnadBoy.2011 veszélyes alkalmazás
  Nekem is ezeket találja mindíg problémásnak a NOD32. Üdv TG

 • És most tényleg veszélyes vagy a NOD téved?

 • Rovimen

  A Nod téved! Egyszerüen a legroszabb írtó a világon. Azért mert sok lammer azt hiszi, hogy egy írtótól biztonságos a gépe, hát komolyan mondom megáll az eszem.

  Példa:

  Tüzfal: –
  Vírusírtó: ~

  – – – –

  ~ ~ ~ ~
  GÉPEM
  ~ ~ ~ ~
  – – –

  Ennyire védenek..

 • Rovimen

  Dikk összerakta, de nem így küldtem el ;\

 • RudyD

  No a Revelation az biz’ nem vírus, viszont elég sok sz… vírusirtó megtalálja. Ez egy kis jelszóvisszakódoló és mivel ‘átlagos felhasználónak’ nem igazán javallt, meg hogy hú de veszélyes, ezért vírusirtók meg szokták találni. Amúgy nem kártékony. Csak éppen jelszavakat lehet vele ‘visszafejteni’. Amúgy a tcup -ban levő siw is képes még durvább dolgokra is, csak azt valahogy mégsem. Szóval ennyire ‘vigyáznak ránk’ a vírusirtóírók… (húde szép szó lett.. B-) )
  Szóval – biztos nem vírus. (Legalábbis amit TG fórumtárs leírt.)

  Érdemes megnézni hogy mit reklamál a kis védelmünk, utána rákeresni neten.

  A tisztaságot pedig semmi nem garantálja 100% -osan.

 • Ehez nagyon nincs mit szolni mivel jo

 • Rovimen

  Az a legnagyobb baj, hogy a vírusirtó nem szereti az ilyen progikat 🙂

 • rufus

  Pomky koszonom:)